Webdesign og publisering med Joomla

Valg av publiserings-plattform har vært en prosess vi har jobbet med over flere år og følgende kriterier anser vi som det beste og det tryggeste for firmaer som ønsker nye websider i dag:

GPL lisens
Dette er en åpen kildekode lisens som gjør at du som kunde eier systemet. Dvs. at du i fremtiden kan velge å ha dine websider hos den webhotell-leverandøren du måtte ønske. Med andre ord så binder du deg ikke til en leverandør (med ofte en høy pris) i hele websidens levetid, men du står fritt til å velge hvem du vil samarbeide med siden Joomla benyttes hos mange webbyråer i hele landet og resten av verden.

Moderne system
Joomla utvikles med den seneste teknologien og var det første systemet i verden som benyttet Twitter Bootstrap responsiv mobilvennlig teknologi til administrasjonssystemet. Twitter Bootstrap kommer fra teamet som har laget en av Internett største suksesser, nemlig Twitter.

Anerkjent plattform
Joomla er bygd med programmeringsspråket PHP og databasen Mysql som er verdens mest benyttede teknologi for å bygge hjemmesider i dag. Dette er blitt en standard i bransjen og gjør at systemet enkelt kan flyttes fra et webhotell til et annet. Man kan til og med laste det ned og kjøre det på sin egen maskin (krever WAMP).

Populært
Joomla er verdens mest benyttede webløsning for bedrifter og har vunnet flere priser for beste åpne kildekode CMS (Content Management System). Joomla er i dag blitt det mest fleksible verktøyet for å sette opp hjemmesider med og har masse funksjonalitet innebygget. Men skulle ikke det være nok finnes det mange tusen tilleggsprogrammer man kan installere å kjøre rett fra Joomla.