Joomla

Joomla er fortsatt aktuelt til bruk i web-prosjekter selv om WordPress er verden mest populære publiseringsplattform. Vi kan forskjellen på disse systemene og hvorfor du bør bruke Joomla i ditt prosjekt. Mer informasjon om Joomla og hvorfor vi mener det er det mest fleksible verktøyet til å bygge hjemmesider i dag kommer her.

Joomla på 2. plass

Joomla er verdens nest mest benyttede webløsning for bedrifter og organisasjoner og har vunnet flere priser for beste åpne kildekode CMS (Content Management System). Joomla er i dag blitt det mest fleksible verktøyet for å sette opp websider med og har egentlig mye mer funksjonalitet innebygget enn WordPress. Men skulle ikke det være nok finnes det mange tusen tilleggsprogrammer man kan installere å kjøre rett fra Joomla. Mer informasjon om Joomla og hvorfor dette er på mange måter er en bedre plattform enn en WordPress kommer her.

Men WordPress er mest populært og grunnen er at veldig mange veldig flinke folk har samlet seg rundt WordPress. Les mer her (mer informasjon  kommer).