Joomla service avtale og webhotell fra ProISP

Vi kårer ProISP til Norges beste webhotell-tjeneste

ProISP webhotell og Joomla serviceavtale

Alle nye kunder hostes nå hos ProISP. Gjennom over 16 år i bransjen har vi jobbet og jobber fortsatt mot de største webhotell - leverandørerene i Norge som Uniweb, Active24, Webhuset, One.com, Domeneshop, IT Pays, Telenor, Fastweb og mange flere. I tillegg har vi egne webhotell-servere (ja, ProISP var en tidligere konkurrerende bedrift). Men vi måtte bare innse at ingen slår ProISP på kontrollpanel, raske serverer (responstid), support, pris, betalingsrutiner, service, funksjonaltet og muligeter.

Men det viktigste av alt er oppdatert programvare på servernivå og at hva slags systemer de kjører for å sikre PHP-applikasjoner. Og vår erfaring her er at de er best i Norge. Servere med PHP og Mysql oppgraderes jevnlig, noe som er viktig for at moderne CMS-systemer skal kunne kjøres i det hele tatt og ikke minst for sikkerheten.

ProISP er det beste webhotellet i Norge og det er det vi ønsker for våre kunder.

Derfor trapper vi ned på vår webhotell-virksomhet og setter alle nye kunder opp på ProISP sine servere. Det vi selger i tillegg er en Joomla support avtale for programvareoppdateringer og Joomla support.

Dette er valgfritt, men vi anbefaler det fordi det er ikke bare Joomla som skal oppgraderes, men også tilleggsprogramvare som er installert (f.eks. slideshow, facebook-integrasjon, kalender, skjemadesigner, mal og rammeverk m.m). Prisen over er derfor avhengig av hvor mye som er installert og eventulle tilleggslisenser.

Pris Joomla service avtale fra kr. 1900,- +mva per år (inkluderer webhotellet hos ProISP)