Jusinfo.no

Oppradering av Jusinfo.no

Oppgradering av Jusinfo.no var et spesielt oppdrag som trengte litt ekstra assistanse. Kunden hadde en utdatert plattform fra 2007 som faktisk allerede var utdatert da den ble tatt i bruk. Her lå over 1200 artikler som sang på siste verset sammen med en fullvokst errorlog-fil. Ikke SEO vennlige URL’er eller SSL sertifikat.

Så det vi gjorde var å sette opp en ny WordPress-installasjon, strukturere alt innhold og kopiere en og en artikkel fra den gamle løsningen til den nye. Dette blir alltid det beste resultatet.

Deretter var det bare å kjøre på med WordPress’s beste blokkvennlige mal fra Kadence og bygge opp sidene med en «Knowledge base» – plugin for å gjenskape oppslagsverk utseende som var på de gamle sidene. Reindeksert i Google Search Console og nytt innsendt nytt sidekart, bør denne siden begynne å ranke igjen om noen måneder.

Forsiden var tabeller og de var ikke mobilvennlige. Dette ble gjort om til lister med litt enkel CSS. Det vare ikke meningen med å redesigne dette, men det ble jo litt penere. Her var det gamle utseende, så uten alt for mye arbeide ble siden mobilvennlige uten et eneste innlastningsproblem, og godkjente 30 revisjoner og 94 poeng på mobil i Google Pagespeed.

Jusinfo gammel webside
Slik så det ut før.

Se nye webside