Wordpress og webside bygging - Remote Design team

WordPress og webside bygging

 • Endre mange bilder på en gang

  Noen ganger så trenger man å endre på mange bilder samtidig. Det kan være å endre størrelser, komprimere, konvertere, operere (litt Pompel og Pilt der…). Uansett er fungerte dette veldig bra når jeg skulle resize litt bilder. Har opplevd at dette kan forringe kvaliteten på bildene i andre verktøy. Her synes jeg resultatet ble meget bra. De har jo også iLovePDF, noe jeg ikke gjør, men dette er bare veldig bra verktøy!

  iLoveIMG webside

 • Verktøy for å måle hastigheten på din webside

  Det sveitsiske selskapet KeyCDN er en ledende europeisk CDN (Content Delivery Network) – tilbyder som har bygget neste generasjons Content Delivery arkitektyr fra grunnen. Her er en artikkel om de 10 beste verktøyene man trenger for å drive med optimalisering av hastighet++ for din webside. Google liker raske websider, og det gjør vi også.

  Top Free Website Speed Test Tools

 • Brukerveiledning WordPress 5 blokk editor (Gutenberg)

  Våre kunder som nå får nye hjemmesider kan lese denne fine WordPress 5 brukerveiledningen med den nye standard blokk editoren Gutenberg før de begynner å redigere innlegg og artikler. Den er skrevet av Ben Sibley, grunnleggeren av Compete Themes.

  WordPress blokk editor brukerveiledning

(Ny side med WordPress relatert innhold – oppdatert 14. Mai 2021)