WordPress

810 millioner nettsteder bruker WordPress, som er 43 % av alle nettsteder på internett. WordPress har en andel på 64,2 % av CMS-markedet som er over 10 ganger så mye som nærmeste konkurrent. Dette er din plattform og du eier WordPress og alt innhold er ditt og kan flyttes dit du måtte ønske, til og med lokalt på egen datamaskin.

WordPress og webside bygging

WordPress er et publiseringsystem for håndtering av innhold på internett, ofte referert til som et Content Management System (CMS). WordPress har en enorm popularitet på grunn av sin brukervennlighet, fleksibilitet og det store økosystemet av plugins og temaer som gir mulighet for tilpassing. 30-40% av alle nettsteder drives av WordPress. Les mer om WordPress brukerstatistikk.

WordPress er bygget på en gratis og åpen kildekode-plattform, noe som betyr at du kan spare penger på lisenskostnader og andre utgifter forbundet med proprietære CMS-løsninger. Det betyr også at du er eier av ditt eget innhold som lagres in din egen database som du står fritt til å lagre hvor du måtte ønske, til og med på din egen datamaskin.

Her er noen flere grunner til å benytte WordPress for å lage hjemmesider i 2023:

  1. Brukervennlighet: WordPress er kjent for sin enkle brukergrensesnitt som gjør det mulig for selv ikke-tekniske brukere å publisere og håndtere innhold.
  2. Fleksibilitet: Med tusenvis av temaer og plugins tilgjengelig, kan WordPress tilpasses for nesten alle behov, fra enkle blogger til komplekse bedriftsnettsteder og nettbutikker.
  3. Økosystem: Med en stor og aktiv brukerbase er det et bredt utvalg av ressurser for læring, support og utvidelser. Dette gjør det mulig å legge til funksjoner som sosiale medier-integrasjon, SEO-verktøy, sikkerhetsplugins og mer.
  4. SEO-vennlig: WordPress er utformet for å være søkemotorvennlig og kan forbedres ytterligere med ulike SEO-plugins. Dette er viktig for å øke synligheten til nettstedet ditt på søkemotorer som Google.
  5. Støtte for flere brukere: WordPress har innebygd støtte for flere brukertyper og tilgangsnivåer, noe som er nyttig for team som trenger å samarbeide på nettstedet.
  6. Oppdateringer og sikkerhet: WordPress er jevnlig oppdatert med sikkerhetsforbedringer og nye funksjoner. Det er også mange plugins tilgjengelig for å ytterligere styrke sikkerheten på nettstedet ditt.
  7. Skalerbarhet: WordPress kan håndtere alt fra små personlige blogger til store bedriftsnettsteder med tusenvis av sider og millioner av besøkende.
  8. E-handelsløsninger: Med plugins som WooCommerce, kan du enkelt omdanne ditt WordPress-nettsted til en fullverdig nettbutikk.

WordPress er kompatibel med de fleste webhotell og servermiljøer, noe som gjør det enkelt å finne en webhotell – løsning som passer dine behov og budsjett.

WordPress er kraftig og fleksibelt, men som all programvare krever også WordPress regelmessig vedlikehold, inkludert oppdateringer og sikkerhetskontroller. Noen plugins kan også introdusere sikkerhetsrisikoer hvis de ikke blir oppdatert regelmessig, eller hvis de kommer fra upålitelige kilder. Men med Internett Studio’s WordPress serviceavtale får du full oppdatering og vedlikehold av din WordPress hjemmeside, slik at du kan bekymre deg om andre ting.

Blokk – redigering

WordPress’ blokkredigeringssystem som for mange er bedre kjent som Gutenberg editoren, er en moderne, fleksibel og smartere måte å opprette og redigere innhold på WordPress-nettsteder.

Les mer

Spectra

Spectra er en omfattende plugin for WordPress som gir WordPress blokk – editor enda mer funksjonalitet. Spectra har mange funksjonelle verktøy for enda mer effektiv webside bygging.

Les mer…

Spectra One

Spectra One er et Full-side redigeringsmal bygget på den nye WordPress-standarden for maler og designet for å håndtere alle aspekter av et WordPress-nettsted.

Les mer…