WordPress serviceavtale

For helt nye websider som ikke har ekisterende webhotell er en WordPress serviceavtale med Internett Studio obligatorisk første året fordi det benyttes kommersiell programvare som er kjøpt inn til WordPress – løsningen. Når det første året er over så kan man selv velge om man vil ha egne lisenser og drifte systemet selv.

Om vedlikehold av din WordPress – løsning

Det kan være mye tilleggs-programvare som følger med en WordPress – løsning avhengig av hva du som kunde ønsker av funksjonalitet. Internett Studio har fokus på raske og optimaliserte websider og det benyttes kun utvalgt programvare som ansees å være den aller beste på markedet.  Internett Studio har allerede lisenser den til denne programvaren og er derfor inkludert i en WordPress serviceavtale. Har du WordPress serviceavtale med Internett Studio vil vi ta oss av vedlikeholdet av WordPress – systemet. For spesielle løsninger kan nettstedet kreve spesiell programvare som ikke finnes i vår serviceavtale portefølje. Da kan kommersielle lisenser på programvare komme i tillegg, men Internett Studio vil oppdatere programvaren. Vi blir også ansvarlig for overvåking, sikkerhet og oppetid i tillegg til generell vedlikehold av nettstedet (oppdatering av programvare).

WordPress serviceavtale: Kr.  2700,- +mva per år*)

*) tillegg for kommersielle lisenser som ikke er en del av Internett Studios portefølje.

Tjenester og vedlikehold av din webside som ikke inngår i en WordPress serviceavtale

Internett Studio tilbyr en WordPress serviceavtale som inkluderer oppdateringer av både WordPress og pro – lisenser av både maler og tilleggsprogramvare til din WordPress installasjon. Men Internett Studio kan også utføre mange oppgaver også etter at websiden er lansert. Det kan være SEO, endre layout, legge til nytt innhold (tekst og bilder) eller ny funksjonalitet. Da tilbyr vi følgende priser:

5 minutter: 95,-
10 minutter: 190,-
15 minutter: 285,-
20 minutter: 380,-
30 minutter: 570,-
45 minutter: 760,-
1 time: 950,-

WordPress webhotell (hosting)

Du kan selv velge ønsket webhotell. Internett Studio er ProISP partner og anbefaler ProISP som har Cpanel som er meget bra for optimalisering av din webside. Vi oppretter webhotellet for deg eller du kan selv bli ProISP kunde. Velger du serviceavtale med Internett Studio vil man også få inkludert 1 GB hosting gratis hos ProISP og Internett Studio oppretter webhotell for deg. Vi er også den som du skal kontakte hvis du opplever noe feil på nettstedet.

ProISP logo

«Dette er Norges beste webhotell – tjeneste og jeg kan si dette med sikkerhet fordi jeg har prøvd alle.»

Øystein / Daglig leder i Internett Studio (med 25 års Internett – fartstid).