Effektiv webdesign

Om Internett Studio

Internett Studio AS ble etablert 25. Juli 1996 og har nå levert webløsninger for store og små bedrifter i over 20 år. Ja, faktisk har vi fortsatt noen av de samme kundene som vi fikk den gangen vi startet.

Internett Studio bistår kunder i alt fra rådgivning til utvikling og drifting av ferdige web-løsninger. Vi bistår også våre kunder med søkemotoroptimalisering.

Vi produserer alt fra enkle webpresentasjoner til større webprosjekter, og benytter kun internasjonalt anerkjent programvare til våre kunders trygghet.

God service i form av effektiv og rask utførelse av oppgaver, forhåndsprising av prosjekter, rask og hyggelig respons på telefon/e-post er også noe våre kunder setter pris på.

Ta kontakt på tlf. 90 70 77 70 eller post@istudio.no og vi finner løsningen som er best for deg!

Engasjement

Vindkraft

tekveikja logo

Internett Studio AS er opptatt av miljø og et bærekraftig samfunn. Som en enkel IT bedrift er det ikke så mye utslipp og forurensning, men vi bruker strøm. Og det vi ikke liker er selvfølgelig strøm fra kullkraftverk, men også vindkraft er noe som ikke er greit.

Derfor sier vi NEI til vindkraft (Christin i Friluftsglede.no)

Internett Studio er derfor medlem i Motvind Norge.

ustekveikja energi logo

Nå er det ikke slik at vi kan bestemme type strøm som kommer ut av stikkontakten, men man kan velge en strømleverandør som er på A lista til Motvind Norge. Det har vi gjort.